Faceți căutări pe acest blog

luni, 15 februarie 2010

Music




Ce este muzica?


Muzica este arta de a exprima sentimente si idei cu ajutorul sunetelor combinate intr-o maniera specifica.Stiintă a sunetelor considerate sub raportul melodiei, al ritumului şi al armoniei.


Ok stim ce este muzica. Insa de ce ne afecteaza? Cum ne afecteaza? De ce ne poate schimba starea?
Muzica sigur ne afecteaza.Pentru unii poate crea dependenta [la scoala muzica,in autobuz cu castile muzica,acasa cu sistemu dat la maxim muzica si uite asa muzica este peste tot].

La un moment dat era o vaga sugerare (foarte vaga) ca muzica este strans legata de modul in care functioneaza creierul, si anumite ritmuri sunt asociate de minte cu anumite moduri de gandire, astfel afectandu-ne starea.
Muzica te poate face sa plangi, te poate motiva sa iti iei sabia si sa te bati cu ticalosu de dusman sau sa mergi cu tancul prin Bagdad si sa distrugi cladiri ale fostei armate Irakiene, te poate linisti, si iti poate adormii copilul care plange; iti poate exprima sentimentul pe care il ai cand invingi, si fericirea pe care o simti cand esti singur cu persoana la care tzii.
Nimeni nu are nici o teorie despre care sa poti spune “Da.. asa e..are dreptate.. nu am vazut lucrurile asa pana acum insa asa este” in legatura cu muzica.

Totusi,ma bucur cand vad pe strada,in autobuz sau prin metrou pusti de varsta mea cu casti in urechi asta e o senzatie de"gasca"cum ii zic eu.
Deci,muzica este o chestie faina pana la urma,bucurati`va de ea!
Peace:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu