Faceți căutări pe acest blog

joi, 14 mai 2015

Cum/Când ești fericită? Când te simți cu adevărat frumoasă?


Majoritatea femeilor/domnișoarelor preferă să poartă o altă fațadă a propriei persoane în societate sau chiar și în mijlocul prietenilor. Preferă tot mai mult ca cei din jur sa fie apreciate din cei din jur încât la un moment dat când se privesc în oglindă observă alt om. Și se ajunge chiar și să nu se placă ele pe sine. 
De ce?? 
Cred, și sunt convinsă că toate aceste schimbări sunt din frica de a nu fi acceptate sau de a nu fi privite la fel de bine ca prietena aia care arată super bine și care e slabă, cu tenul perfect și mereu cu parul bine aranjat.
Uităm de multe ori ceea ce ne place nouă, și să ne apreciem așa cum suntem noi, și ajungem să ne schimbăm pentru cei din jur. 
Nimeni nu știe cum arăți tu când ieși din duș. Nimeni nu te-a văzut cu părul ciufulit de la vântul puternic de pe stradă. Nimeni nu ți-a văzut pistruii sau micile imperfecțiuni de pe fața ta.
Mereu ai încercat și încerci sa fii cât mai perfectă de față cu altcineva. Chiar și zâmbetul de pe fața ta câteodată face parte din masca ta.
Mă întreb dacă tu când te uiți în oglindă, și îți vezi frumusețea ta naturală, ești fericită. Sunt sigură că da. Și ai atâtea motive să o faci.
Dacă ești nevoită să alergi, să te înfometezi, să consumi bani grei pe cosmetice și pe tratamente, să cumperi mereu fixative sau fel de fel de produse, înseamnă că ai alături de tine oameni care nu apreciază adevărata ta frumusețe și care nu apreciază fericirea naturală a zâmbetului tău venit din inimă.  
Nimeni nu a apreciat la tine privirea și înfățișarea ta de la prima oră a dimineții, nimeni nu a apreciat la tine felul tău de a te manifesta, așa în largul tău, în nebuniile tale de moment. Nimeni nu ți-a spus „auzi,draga mea, te rog, arunca-ți machiajele. Te schimbă și eu vreau să văd frumusețea ta, nu vreau să văd o mască inutilă.”
Înconjoară-te de oameni ce te vor face să te simți frumoasă, pentru că așa ești. Exact așa cum ești tu, fără nicio modificare.
Cum ești mai fericită? Atunci când mănânci cât ai tu chef, sau atunci când te înfometezi și alergi km întregi pentru a arăta la fel de bine ca cea de pe copertă? Ești fericită când îți simți tenul îngreunat de la atât machiaj, sau ai multă putere de a zâmbi cu fața ta liberă și luminată? 
Șterge-ți machiajul, lasă-ți parul natural, uitată-te în oglindă. Îți place ceea ce vezi?
Zâmbește!!! Vei descoperi că ești mai frumoasă și mai plină de încredere acceptându-te tu pe sine, imperfectă, dar totuși atât de perfectă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu